ahlan wasahlan

60-Earth Hours...Nak join ke tak??


Salam..

Malam esok dari pukul 8.30mlm hingga 9.30 malam... seantero Malaya dikempenkan dgn menutup karen.. hehe.. padamkan bekalan elektrik daaa...Rasanya sume dah tahu.

OKlah..dalam kita semua menyahut saranan tersebut banyak benda yg perlu di ambil kira jugak... Hah..salah satunya aspek keselamatan. Maklumlah dalam gelap macam2 boleh berlaku! So Beware! Siang2 terang landang pun (ni kite pinjam kamus mertua kite ni...hihihi) gate lock rumah kite dah kena kebas petang tadi. Balik keje ptg td tengok dah selamat... ralat jugak kite sbb kite guna gear lock utk gate kite dan dah lama benda alah tu berbakti pd kite..dari masa duduk Kota Masai lagi.Siap ada nombor code rahsia lagik.. Pelik jugak kite camner boleh kena rembat pasal hanya org yg tau code rahsia tu jek yg bole bukak.Kite rasa 'doktor' punyer keje larr..jual kat besi buruk lah gamaknyer.. skrg ni org nak mencuri mmg kreatif..ada jer panjang akal dia org.. pastu.. tak pasal2 kite kena kuar malam2 pegi kedai hardware cari lock baru. So, abg JMD dun worri...everythin fine..dh settle pun.. ku pilih yg murah tapi canggih tau.. hihi..

Ok.. back to 60-Earth hours tu..Kite terpaksalah tengok keadaan yer... maklumlah anak ramai.. Baby Iyan ni kalu gelap mahu terbeliak mata dia. Walau apa pun ..Kita cuba duluuu!!!
For further info bout 60 Earth Hours pls visit :


Ni adik ipor kite nyer blog..(sorri yer Es..ni kira tlg promosi blog lah jugak...bole gitu??)

Jumpa lagi di next entry! Wassalam..

No comments:

santapan rohani :)

Birthday Abdurrahman Sudais